Aaron Ramsey: Volio bih se jednog dana vratiti u Arsenal

Bivši igrač Topnika

Aaron Ramsey: Volio bih se jednog dana vratiti u Arsenal

E. Oštraković

Aaron Ramsey prošlog ljeta prešao je iz Arsenala u Juventus, ali je ostao u dobrim odnosima sa navijačima bivšeg kluba.

Ipak, on je sinoć u jednom podcastu govorio o dolasku u Juventus, a veliko mišljenje je imao o Cristianu Ronaldu.

"On je nevjerovatan igrač, ali je i sjajna osoba. Jedan je od najboljih u historiji nogometa. Kada sam ga vidio na prvom treningu, otišao sam u kantinu i čekao ga. Zatim sam pitao da sjedim sa njim. Htio sam da razgovaramo, a on mi je sve olakšao, baš sve što me zanimalo", rekao je Ramsey, te je dodao:

"On stvarno voli svoje saigrače, a na treninzima se uvijek trudi do maksimuma. Kada je riječ o Arsenalu, volio bih se jednog dana vratiti tamo. Oni su od mene napravili profesionalca", završio je Ramsey.

Top Komentari

SakeArsenal
@GAZI.JAGA evo posla za tebe
0 2
yossarian
Eto, čitavih 12 dana je izdržao, uspio skupiti gotovo 400 minusa, preko 150 prijava... koliko dana do povratka sa novim nick-om? :)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi