Aaron Ramsey i novac za Paula Pogbu
Foto - EPA

Ponuda Juventusa za Francuza

Aaron Ramsey i novac za Paula Pogbu

M. Šljivak

Torinski Juventus ponudit će  ekipi Manchester Uniteda Aarona Ramseyja i novac u zamjenu za Paula Pogbu.


Stara dama zainteresovana je da u svoje redove vrati francuskog fudbalera, koji nikako nije sretan na Old Traffordu, gdje se vratio 2016. godine i to baš iz Juventusa.

Italijanski novinar Nicolo Schira objavio je kako Bianconeri rade na dogovoru s Manchester Unitedom i spremni su ponuditi Aarona Ramseyja i novac za Pogbu.

Cifra koja se spominje u priči je 50 ili 60 miliona eura, a Schira je ove informacije podijelio na Twitteru.

"Paul Pogba želi napustiti Manchester United. Njegov prvi izbor je Juventus, koji uveliko radi na njegovom povratu. Juventus bi mogao ponuditi između 50 i 60 miliona eura i Aarona Ramseyja".

Pogba je iz Uniteda stigao u Juventus 2012. godine i u Torinu je eksplodirao. Četiri godine kasnije Crveni đavoli su ga otkupili za 105 miliona eura, ali on nikada nije ponovio igre iz Juventusa.

Svako ljeto se govori o njegovom odlasku s Old Trafforda, a po svemu sudeći, to će se na kraju i desiti.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

red devil mo
Hahaha. U većoj je formi Nedved od Ramseyja.
3 1
Mirsad1705
Od svih klubova italijanske lige, u zadnjih 20-tak godina Juventus je igrao daleko najljepši fudbal. Tako je i danas, ali izgleda da to ima malo veze kad je u pitanju fudbalska pamet. Junajted ne bi trebao pristati ni na kakvu ponudu igrač + novac, jer je Pogbu platio rekordnih 100 miliona eura od istog tog Juventusa, pa bi jedino logično bilo da sada Juventus ako hoće Pogbu nazad, takođe plati rekordnu sumu novca. Sve drugo je čista glupost. A Ramzija, neka ponude Palermu ili nekom drugom italinajskom fenjerašu, gdje realno i spada.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi