Abaz u žiži interesovanja

Bh. treneri na Bliskom istoku

Abaz u žiži interesovanja

Ekipa bejrutskog Tebninea koju je od dolaska na kormilo preporodio Alen Abaz, bivši trener KK Bosna, u 11. kolu prvenstva Libana je doživjela poraz, i to u gostima. Bolji je bio domaći Moutahed, drugoplasirani tim na tabeli kojem je to bila deveta pobjeda u sezoni i koji je slavio sa 69:63.

Kolika je Abazova popularnost u Bejrutu pokazuje podatak da su mu čelnici kluba već ponudili novi ugovor.

No, mladi sarajevski stručnjak nije slučajno u žiži interesovanja s obzirom da je od tima koji je sa omjerom 0-4 bio “zreo za selidbu” u B diviziju napravio respektabilan sastav koji se već probio na 6. mjesto.
Uspješan u Aziji je i Mensur Bajramović, selektor našeg A tima. Njegov Al-Jalaa nije osjetio poraz ni nakon 15 mečeva u prvenstvu Sirije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.