Abbiati se vratio u Milan

Kao tim menadžer

Abbiati se vratio u Milan

E. Čaušević

Nekadašnji italijanski golman Christian Abbiati vratio se u Milan gdje će imati potpuno drugačiju ulogu.

Abbiati je gotovo cijelu svoju karijeru proveo na golu Milana, a karijeru je odlučio završiti prošle godine. Međutim, samo godinu danas kasnije Rossoneri su potvrdili da se legendarni Abbiati ponovo vratio na San Siro.

Naime, Milan je našao novu poziciju u klubu za svog nekadašnjeg golmana, te će Abbiati sada imati funkciju tim menadžera. Što znači da će Abbiati biti direktan veza između ekipe i čelnika kluba.

"Abbiati se vratio kući. Prava legenda Milana je ponovo na San Siru. On je imenovan za tim menadžera i nadamo se da će uspješno obavljati svoj posao. Želimo mu mnogo sreće", poručili su iz Milana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi