Abdihodžić napušta Jedinstvo, dolazi pojačanje iz Borca?

Novosti iz Bihaća

Abdihodžić napušta Jedinstvo, dolazi pojačanje iz Borca?

Jedinstvo iz Bihaća će u januarskom prijelaznom definitivno mijenjati igrački sastav.

Crveno - bijeli kadar snažniji će dočekati proljetni dio sezone u Prvoj ligi FBiH, a na radaru trenera Benjamina Ključanina već neko vrijeme se nalaze Haris Međedović (NK Podgrmeč) i Demir Jakupović (FK Borac). 

Razgovori sa pomenutim mladim igračima već su obavljeni, što je u kratkoj izjavi za SportSport.ba potvrdio i sam trener Benjamin Ključanin.

"Tačno je, razgovarali smo sa Međedovićem i Jakupovićem i dogovor još uvijek nije postignut. Vidjet ćemo u narednim danima šta će biti od cijele priče", istakao je strateg prvoligaša iz Bihaća. 

Međedović, koji je jedno vrijeme bio član akademije FK Sarajevo, jedan je od najboljih igrača u timu Podgrmeča, dok je Jakupović u protekloj polusezoni odigrao samo dvije utakmice za Borac. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Na kraju dodajmo da će Jedinstvo vjerovatno napustiti i bivši golman mlade bh. reprezentacije Almin Abdihodžić koji je izrazio želju za promjenom kluba.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.