6

Komentari (6)

user1574859714
Vezan za aferu punac kada je od F.K.Sloboda trazio uz novcanu naknadu da odigraju utakmicu u korist sarajeva Pokusaj namjestanja jedini dokazani pokusaj. Izjavljivao svakakve gluposti tipa da je sarajevo moglo Zelji dati 7 golova. Pitam se gdje bio i kako se osjecao kad smo tom sarajevu uvalili 5 golova a mogli smo jos. Jedan obican ublehas.
DOKTOR_GAZ_
SEOSKA VARALICA..ali ima ovih DVOZUBIH sto ga podrzavaju..oni vole SARAJEVO, samo ako imaju KORIST..bravo MIRVICU, sto si se rijesio "BIVSIH ASOVA" kojima je VRHUNAC BIZNISA otvoriti NARGILA BAR..Hvala za SVE ISMIRE..Pozdrav sa OBJEKTIVNOG ISTOKA, a VARALICI SEOSKOJ daleko kuca BILA..
Najveća prevara i smutljivac. Zna raja iz Zenice i Mostara najbolje dok je bio trener. A i dužan je Husiću. Preko punca hehehehe!
vinkomarinovic
Kup nakon 9 godina titula nakon 8 godina, akademija… + Leon Benko jos ga sanjamo… Cimirot za 1.300.000€ prodan najveci transfer u PLBIH jos uvijek… Baric Stepanov Barbaric Puzigaca Radovac Cimirot Duljevic Velkoski Stojcev Benko Aaaa joj kakva ekipaaa A ne kao ovi klocevi koje dovodi celava ubleha
SarajFK
@pjanke.sa Hari, znate li ti i tvoj gazda hadzic ko je ovaj gospodin i kakva imena je on dovodio u Sarajevo?
SarajFK
Najsposobniji Bosanskohercegovacki sportski radnik svih vremena
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.