Abdulah Ibraković preuzima kormilo Hetten FC-a

Bh. stručnjak u Saudijskoj Arabiji

Abdulah Ibraković preuzima kormilo Hetten FC-a

Nekadašnji trener Veleža, Slobode, Čelika i austrijskog Kapfenberga, te sportski direktor Sarajeva, Abdulah Ibraković pronašao je novi angažman.

Naime, ovaj 49-godišnji bh. stručnjak će preuzeti kormilo Hettena iz Saudijske Arabije.

Ibraković je već oformio svoj stručni štab, a u njemu se nalaze bh. treneri Vahidin Čahtarević i Adnan Osmanhodžić, te Crnogorac Saša Popović koji će biti trener golmana.

Abdulah Ibrakovć se već nalazi u Saudijskoj Arabiji, a sutra bi trebao potpisati ugovor sa svojim novim klubom i zvanično krenuti sa poslom.

Inače, Hetten se takmiči u drugom rangu fudbala u Saudijskoj Arabiji, a Ibraković je sa ovim klubom dogovorio saradnju do kraja sezone.

Top Komentari

SrcuDragaBojaPlava
lopov
2 3
VelaHavle
Lopina zesca... proklet dan kad je dosao u FKS... Lijepu pricu je unistio, da Husref nije poturio svoja ledja danas bismo bili u rangu listice, Slobode i Celika
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi