Abdullah Talal Hameed pronađen, našla ga mađarska policija

Živ je i zdrav

Abdullah Talal Hameed pronađen, našla ga mađarska policija

Eldar Ganibegović

Abdullah Talal Hameed, nestali fudbaler Gorice, pronađen je živ i zdrav u Mađarskoj, a pronašla ga je policija.

Nakon višednevne potrage, danas je u Mađarskoj pronađen fudbaler Gorice, Abdullah Talal Hameed.

Kako je potvrdio HNK Gorica, fudbaler člana HNL pronađen je živ i zdrav, što je u ovom trenutku i najvažnije.

Njega je pronašla mađarska policija. Odrađeno je ispitivanje, a raspisana potraga za njim nakon toga je obustavljena.

Predsjednika HNK Gorica Nenada Črnka kontaktirao je igrač i zahvalio se na brizi, a tek treba da ga kontaktira s više informacija.

Iz mađarske ekipe ZTE prešao je u Goricu, ali u ponedeljak mu se izgubio svaki trag.

Oglasi

Hameed je u Budimpeštu stigao u subotu kako bi pokupio lične stvari, te dokumente koji su potrebni za registraciju u Gorici.

U ponedeljak ujutro je svom menadžeru javio da je sve pokupio da kreće za Hrvatsku kako bi stigao na trening, no tamo nije stigao i njegov nestanak prijavljen je policiji.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Sada je najvažnije da je fudbaler pronađen, no daleko od toga da je ovo kraj svega. Tek treba da se utvrde okolnosti i detalji nestanka.

Uskoro bi se u javnosti trebalo znati i šta je fudbaler ispričao policiji, te da li će biti potrebne daljnje policijske radnje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi