7

Komentari (7)

blackired
Moglo bi bit dobro pojacanje!
Ludilo_brale
Dečko ne pjeni bezveze , Mujagić je prekrižen u Zrinji i svu mu sreću želimo .. nismo mi seljoberi ko vi da ostavimo igrače bez plaće i pa da se onda gonjamo po sudovima .. Zrinja je za vas u PL BiH sve Real Madrid . I utuvite u te sakate glave da je stadion pod BB , stadion HŠK Zrinjskog potpisan na 100 godina , ovi što su se bojali vratiti nazad to je njihova stvar .
Dino_2000
@Ludilo_brale Hajde ne seri,kakav Zrinjski,gdje bio osamdesetih godina prošlog stoljeća. I čekaj dok se uvede reda u kladionicama, vidjećeš gdje vam je mjesto.
tuzlaak
Dobrodošao!!!
DamirT
Nasi su bar sposobni nac smjestaj i hranu,a ne kao uprava velikog Zelje koji ne znaju popunit uplatnicu
Dobojlija
Bolje I Tuzla.nego hsk svinjski I ukradeni stadion ,nema vise Aluminija I sada cemo vidjeti hoce li oni imati sto jesti
tuzlaak
pusi ga majmuncicu :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.