Abid Mujagić pokušat će nadomjestiti odlazak Ognjena Todorovića u Tursku.

Pojačanje Plemića na krilnoj poziciji

Abid Mujagić: Pokušat ćemo doći do titule

Abid Mujagić dojučerašnje krilo Mladosti najnovije je pojačanje bh prvaka HŠK Zrinjskog na krilnoj poziciji. Mujagić je doveden kao zamjena za Ognjena Todorovića koji je nedavno potpisao za turski Osmanlispor.

"Došao sam tu kao zamjena ali dat ću sve od sebe da nadomjestim tako kvaitetne igrače koji su prije mene igrali tu"- rekao je Abid Mujagić u svojoj prvoj izjavi kao igrač Plemića i dodao: - "Došao sam u veliki klub i svjestan sam toga".

"Znam dosta momaka ovdje, vjerujem da neće biti problema s prilagodbom. Nastojat ćemo opet osvojiti titulu prvaka Bosne i Hercegovine"

"Igrao sam dosta puta protiv Zrinjskog, sve odreda teške utakmice. Jeste da sam igrao u manjem klubu ali vjerujem u sebe i mislim da će ovo biti sjajno iskustvo" - rekao je 25-godišnji Mujagić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iako još mlad Mujagić iza sebe ima bogatu karijeru u kojoj je osim Mladosti nastupao još za Goražde, FK Zvijezdu, Inter iz Zaprešića te češke klubove Teplice, Banik Most, Usti Nad Labem i Kolin.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi