Slišković će do kraja priprema broj igrača s 32 smanjiti na optimalni broj od 23 ili 24 nogometaša.

Baka će za pet dana povesti Plemiće na prvi dio priprema u Makarsku

Slišković: Pred nama je najteži dio sezone

Poslije prozivke obavljene u prostorijama stadiona pod Bijelim Brijegom na kojoj su mu se odazvala 32 nogometaša Blaž Baka Slišković obratio se predstavnicima medija.

"Procedura je standardna. Na sastanku pred trening nastojali smo ohrabriti igrače i pripremiti ih na ono što ih očekuje jer ovo je najteži dio cjelokupne sezone", otpočeo je Slišković i nastavio:

"Ovih mjesec i pol dana radit će se i teško i kvalitetno. Na svakom od ova 32 pojedinca je da u tom periodu kroz treninge i pripremne utakmice koje dolaze sebi izbore mjesto u momčadi. Bilo u 18, bilo u prvih 11, sve je do njih".

"Nastojat ću biti objektivan u nekim odlukama, tj.davanju prilike u ovim utakmicama. Nitko od igrača neće biti zakinut, a kada se izbore za svoj status kroz treninge i utakmice onda ćemo i smanjiti ovaj broj od 32 igrača pred sami kraj priprema na jedan optimalan broj od 23, 24 nogometaša", rekao je popularni Baka pred prvi trening Zrinjskog u 2019.godini.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Hajde Baka ne drami, neće biti teško zadržati drugo mjesto.
22 3
samobordo1946
Vat? :D
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi