Abramovič Realu ponudio veliku razmjenu?

Courtois - Morata

Abramovič Realu ponudio veliku razmjenu?

Edmir Škorić

Na relaciji London - Madrid moglo bi da dođe do spektakularne razmjene igrača, tvrde mediji u Engleskoj.

Thibaut Courtois je golman Chelseaja, ali nije tajna da on želi da se vrati u Madrid, a Real ga odavno već želi dovesti.

Vlasnik Chelseaja Roman Abramovič svjestan je situacije, pa je spremna da se čak i odrekne usluga sjajnog Belgijanca. Sve to želi da iskoristi i da od Real Madrida zatraži razmjenu.

Navodno je ponudio Courotisa Realu, a zauzvrat želi sjajnog napadača Alvara Moratu, koji je ranije dijelio minutažu s Karimom Benzemom, a jedno vrijeme bio je u redovima Juventusa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ukoliko se desi da dođe do razmjene, to bi moglo značiti da Chelsea pušta Diega Costu u Kinu. Ipak, još uvijek je sve u domenu špekulacija i prerano je donositi bilo kakve zaključke.

U svakom slučaju, nema sumnje da bi ovakva razmjena godila i Chelseaju i Real Madridu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti