Maldini najavio nove igrače u Milanu

Bit će pojačanja

Maldini najavio nove igrače u Milanu

Edmir Škorić

Direktor Milana Paolo Maldini večeras je potvrdio da će u ovaj tim doći nova pojačanja tokom januara.

Milan planira dodatno pojačati svoje redove tokom zimskog prijelaznog roka, što je Maldini potvrdio pred meč s Romom večeras na San Siru.

“Potrebna nam je ravnoteža, znamo da će doći teška vremena, mediji i trenutno navijači ne mogu nam da nam pruže tu ravnotžeu, pa moramo je sami pronaći. Mi smo ambiciozni i mladi igrači su važni i zato što su ponekad nepromišljeni. Mislim da smo zahvaljujući trenerskom poslu ukloniji ideju da nismo spremni za takmičenje, mislim da je to bilo presudno za naš rast", rekao je Maldini-

Maldini je rekao da će u januaru klub dovesti neka nova pojačanja, očekuje dolazak štopera i jednog napadača, ali nije želio govoriti o imenima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan je sjajno otvorio sezonu, pa je upisao četiri pobjede na četiri meča Serije A, a nadaju se Rossoneri pobjedi i nastavku niza i protiv Rome.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IMPERATOR
Čim ste se specijalizirali za fukse Wande i Dilette, prestali ste biti ozbiljan portal a ovaj Škorić je dokaz toga. Jel te stid majčin sine ovako nešto objaviti?
3 0
gogs
Los google translate
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi