Obratite pažnju na meč Verona - Milan i na kvote: Kladionice bi to trebale znati...

Milan bez pola tima na Bentegodiju

Obratite pažnju na meč Verona - Milan i na kvote: Kladionice bi to trebale znati...

E. Škorić

U jednom od interesantnijih mečeva današnjeg programa 26. kola Serije A sastat će se Verona i Milan.

Kladionice za favorita stavljaju Milan, što i ne čudi jer je ovaj tim drugi na tabeli s 53 boda, a Verona osma sa 38 bodova. I da su okolnosti 'normalne', zaista bi Milan trebao da bude favorit i da se očekuje pobjeda Rossonera.

Ali ovaj put, kako očekivati pobjedu tima koji na Bentegodi dolazi bez pola ekipe, ali doslovno.

Ante Rebić, Ismael Bennacer, Hakan Calhanoglu i Zlatan Ibrahimović ne igraju definitivno, a onda se u italijanskim medijima pojavi vijest da zbog nedostatka kondicije večeras neće biti ni Thea Hernandeza, praktično najvažnijeg igrača Milana, te veznjaka Sandra Tonalija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaista se postavlja pitanje u kojem sastavu će Milan da istrči na teren, po svemu sudeći će šansu dobiti i Rade Krunić, a kako igra Verona ove sezone, Milan bi mogao doživjeti novi poraz.

Kladionice su, kako rekosmo, favorizovale Milan, a evo cijele ponude za ovaj duel.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi