Milan bez trojice važnih igrača na Lazio

Problemi za Rossonere

Milan bez trojice važnih igrača na Lazio

Edmir Škorić

U derbiju večeri Milan će ugostiti Lazio na San Siru, ali neće biti ponovo kompletan.

Nakon pobjede u Sassuolu, Milan planira da se učvrsti na prvom mjestu i da izjegne prvi poraz, ali to neće biti nimalo lagano budući da mu u goste dolazi Lazio.

Ovaj duel propustit će štoper Simon Kjaer, napadač Zlatan Ibrahimović i veznjak Ismael Bennacer, pa možda i tri ključna igrača u ekipi.

Ipak, trenera Stefana Piolija može da ohrabri činjenica da su u timu Ante Rebić i Sandro Tonali i da će obojica biti spremni za duel iako su imali manje zdravstvene probleme proteklih dana.

Komletan tim Milana prijavljen za večerašnji meč:
Golmani: A. Donnarumma, G. Donnarumma, Tătărușanu.

Defanzivci: Calabria, Conti, Dalot, Duarte, Hernández, Kalulu, Musacchio, Romagnoli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vezni igrači: Çalhanoğlu, Castillejo, Díaz, Frigerio, Hauge, Krunić, Saelemaekers, Tonali.

Napadači. Colombo, Leão, Maldini, Rebić.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi