6

Komentari (6)

HarisADP
Milan ubjedljivo najslabiji i najjadniji sampion od 96 otkako pratim evo 22 godine. Ovo je sramota, da ovakva ekipa osvoji titulu pored intera koji je mnogo jaci. Bas sramota. Serie a je ove sezone ubjedljivo bila najgora otkako je pratim. Ova titula se milana se moze opisati rijecima alesio romanjoli. koliko god je on los, toliko je losa i ova titula, bas pravi kapiten ovako slabog sampiona. Bas dno dna, jedina svijetla tačka je tatica Murinjo i trofej u Evropi KONAČNO!!!
MirzACM
Dva puta ove sezone dobili Atalantu sa Interom remi i pobjeda sa Juventusom dva puta remi a bili su puno blize pobjedi po dva puta dobili Lazio i Romu sa Napolijem pobjeda i poraz Maignan naj bolji golman ove sezone Leao naj bolji igrač Pioli naj bolji trener i ekipa koja je u zadnjih 12 utakmica primila samo 2 gola jadni su nema sta, da ti nisi gledao reprize utakmica od prije 5-6 godina???
ChiTown
Frajeru idi susti na kanalu poslje ponoci.
user160309
PUSHI GA HARISE MAJMUNE
Eno30
Cestitke Milanu i Krunicu, a zao mi je sto nas Dijamant nije taj pehar podigao
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.