Srpska folk zvijezda isprozivala Piksija: "Čovjek je seljak, nema svoje ja, ima muža u kući"

Vrti se stara izjava Ace Lukasa

Srpska folk zvijezda isprozivala Piksija: "Čovjek je seljak, nema svoje ja, ima muža u kući"

Eldar Ganibegović

Nakon ispadanja Srbije s Evropskog prvenstva u Njemačkoj, Dragan Stojković - Piksi je na meti velikih kritika u Srbiji. Nije mu to strano, odnosno poznat mu je i od ranije osjećaj kako je biti kritikovan. Internetom ovih dana kruži stara izjava muzičke zvijezde, Ace Lukasa, kako proziva Piksija.

Dragan Stojković - Piksi bio je predsjednik Crvene zvezde od ljeta 2005. do oktobra 2007. godine i u to vrijeme bilo je određenih nesuglasica.

Društvenim mrežama ovih dana kruži stari video pjevača Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Aca Lukas.

On je u to vrijeme bio ogorčen na Piksija, te je, u svom stilu bez dlake na jeziku, svašta rekao o njemu.

"Da to završimo. Nisam bio ljut na Upravu Crvene zvezde, pošto sam veliki Zvezdaš i ne mogu da budem ljut na Upravu Crvene zvezde pošto to nije bila Uprava Crvene zvezde, to je bila Uprava recimo Željezničara ili Sarajeva.

To je Piksi napravio da nešto Zdravko Čolić, mislim nemam ništa protiv čovjeka, Zdravko Čolić je dobio termin.

Oglasi

Ja sam njega pitao, znaš pravio bih koncert. On mi kaže da nemaju termina, dali su Čoli. Onda sam ja iz za*ebancije rekao: "Je li Čola išao u Vinkovce da ga biju panduri po bubrezima, je li on išao u Split?"

Tako je to ispalo i onda sam ga malo nagazio u novinama. Ja njega uvijek mogu da nagazim, bio je strašan fudbaler, ali seljak.

Ja mu ne sporim da je strašan fudbaler, ali je čovjek seljak, nema svoje ja. Ima muža u kući i to je njegov problem.

Zarekao sam se da neću da idem u ložu dok Piksi ne ode. Na svu sreću otišao je. Svaka mu čast, jedan od najboljih naših fudbalera, ali direktor ne", završio je svoje izlaganje Aca Lukas. 

Oglasi

Joachim Loew na klupi Srbije?

Čelnici FS Srbije su već krenuli u potragu za novim trenerom iako još uvijek nisu dali otkaz Draganu Stojkoviću. Jedno od imena koje se spominje u medijima je Joachim Loew.

Pojedini mediji su otišli toliko daleko i tvrde kako su pregovori između FS Srbije i bivšeg selektora već počeli te da se očekuje odgovor u narednom periodu.

Kada je u pitanju reprezentativni fudbal Loew je sigurno jedan od najboljih trenera pošto je sa Njemačkom 2014. godine uspio osvojiti Svjetsko prvenstvo.

Iskusni trener je bez posla od 2021. godine, a do sada se povezivao sa nekoliko angažmana, posljednji put jesenas kada je bio kandidat za selektorsku poziciju Brazila.

Srbima treba zvučno ime koje će sa sobom donijeti autoritet i disciplinu te se iz tog razloga Loew nazire kao idealna opcija da preuzme poljuljane Orlove.

Top Komentari

Sanska_Prangija
Aca lukas i cola ne idu u jednu recenicu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi