Novi skandal u izvedbi "maminog sina": Hakimi izgubio kompas, u subotu je sam sebi "presudio

Marokanac je u stalnim problemima

Novi skandal u izvedbi "maminog sina": Hakimi izgubio kompas, u subotu je sam sebi "presudio

Admin Čaušević

Achraf Hakimi je svoju životnu idilu pretvorio u pakao, zašto je to tako najveći krivac je upravo on. Marokanac je novi skandal napravio u subotu navečer na meču protiv Ajaccija.

Zbog svoje bliskosti sa majkom Saidaom Mouth Hakimi je poprimio nadimak "maminog sina", proteklih sedmica je u centru pažnje kako zbog dešavanja na terenu, tako i van terena.

Sve je počelo prijavom za navodno silovanje poslije čega je pokrenuta istrga, a dosadašnja supruga Hiba Abouk je odlučila da ga ostavi.

Incidenti van terenu su se odrazili i na njegovo ponašanje na terenu, te je u posljednja dva meča dobio crvene kartone. Prvo protiv Loirenta, a zatim i Ajaccija.

[twitter]https://twitter.com/_adnanalvee/status/1657620861573271552[/twitter]

Hakimi je burno reagovao na udrac Thomas Manganija te je sudija meča odlučio da ga isključi i pošalje u svlačionicu, a skandal je napravio u tunelu.

Oglasi

"Ovo je Francuska", snimile su kamere Hakimija kako izgovara te riječi. Sve je to podsjetilo na čuvenu izjavu Zlatana Ibrahimovića kada je igrao za PSG.

"Fudbal igram 15 godina, a nigdje nisam vidio suđenje kao u ovoj u*ranoj zemlji", rekao je Ibra nakon jednog meča protiv Bordeauxa.

Ovakva reakcija Hakimija gdje proziva zemlju u kojoj zarađuje svoj hljeb mu ja na neki način i presudila te neće biti iznenađenje ukoliko napusti PSG.

Čak je i rukovodstvo PSG-a nezadovoljno Hakimijem jer navodno ima loš utjecaj na Kyliana Mbappea, jedino pravog prijatelja u svlačionici Parižana.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Uz sve to, dva crvena kartona u dvije utakmice svakako odličnom 24-godišnjem desnom beku i njegova prodaja bi bila mogla logičan slijed događaja.

Hakimi se već razvodi od Hibe Abouk, a kakav život vodi van terena najbolje govori vijest sa početka sedmice kada je u jednom noćnom klubu u Madridu ulovljen sa čak sedam djevojki.

Top Komentari

Chelsea1
I uvjek promovisanje LGBT, **** im pas mater. Ovaj svjet je davno oso u racku.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi