Achraf Hakimi potpisao za PSG

Inter prodao Marokanca

Achraf Hakimi potpisao za PSG · Zvanično

E. Škorić

Kako se i najavljivalo, Achraf Hakimi novi je nogometaš PSG-a.


Francuski viceprvak objavio je danas da je sjajni bek potpisao ugovor do ljeta 2026. godine i samo je jedno u nizu velikih pojačanja koje dovodi bogati klub ovog ljeta.

Marokanac je danas obavio ljekarske preglede i zvanično je predstavljen u gradu svjetlosti, a sada se očekuju potpisi Sergija Ramosa, Gianluigija Donnarumme, Georgina Wijnalduma, dok se špekuliše i o dolasku Paula Pogbe iz Manchester Uniteda.

Hakimi je u Inter stigao prošlog ljeta iz Real Madrida za 45 miliona eura i pokazao se kao fantastično pojačanje. Uspio je osvojiti Scudetto u prvoj sezoni i bio je jedan od najboljih igrača ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nije poznato koliko je PSG platio Interu za Hakimija, no smatra se da se radi o cifri od oko 70-75 miliona eura.

Top Komentari

Lacky
Sretno majstore
6 3
Inter_tz
Sta da kazem osim sretno igracino
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi