U PSG stiže još jedna velika zvijezda, Parižani će imati ekipu kao na igrici

Kakvo ljeto za PSG

U PSG stiže još jedna velika zvijezda, Parižani će imati ekipu kao na igrici

Edmir Škorić

Postavlja se pitanje hoće li iko biti spreman da zausavai ovakav tim, ne samo u Francuskoj nego i šire...

PSG će ovog ljeta napraviti nevjerovatan posao i stvorit će strašan tim. Wijnaldum iz Liverpoola, Gigi Donnarumma iz Milana su već tu, Achraf Hakimi je sve dogovorio i čeka se potpis, a u utorak bi trebao da bude ozvaničen i prelazak Sergija Ramosa. Svi oni kao slobodni igrači stižu u Pariz.

Ali an tome se neće stati, budući da prema informacijama pouzdanih novinara iz Francuske klub sprema transfer bombu u vidu Paula Pogbe.

U toku su pregovori između Mina Raiole i direktora PSG-a Leonarda, a sam Pogba ima želju da se pridruži Parižanima ovog ljeta.

S obzirom da je Pogba ušao u posljednju godinu ugovora s Unitedom, klub nema previše izbora i morat će da ga proda, samo je pitanje po kojoj cijeni.

U slučaju dolaska Pogbe, PSG-ov tim bi naredne sezone izgledao premoćno:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Donnarumma, Ramos, Marquinhos, Kimpembe, Hakimi, Pogba, Wijnaldum, Verratti, Bernat, Neymar i Mbappe.

PSG je ostao bez titule u Francuskoj prošle sezone, nije uspio ni da osvoji Ligu prvaka, ali sa ovakvim timom morat će u najmanju ruku da se prošeta domaćim takmičenjima, ali očekuje da se i najzad pehar Lige prvaka nađe u posjedu bogatog francuskog velikana.

Top Komentari

Bajernovac
cuj Bernat pa da je cemu valjao ostao bi u Bayernu ,,Ramos potrosen kao vezelin,,,pola tih sa toga spiska kurcu ne valjaju,,,imali su srece samoi protiv Bayerna inace bi dobili po nosu,,,
11 3
bk123
Opet ispadaju u četvrtfinalu LP. To će im biti maximalni domet. Puno je tu zvijezda al malo pravih timskih igrača. Puno njih će sputavati ekipu svojim egom. Nema tu sreće
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi