Sergio Ramos sve dogovorio i danas stiže na ljekarske preglede!

Potpisuje za PSG

Sergio Ramos sve dogovorio i danas stiže na ljekarske preglede!

Endin Čaušević

Iskusni španski defanzivac Sergio Ramos na kraju prošle sezone odlučio je da napusti Real Madrid.

Ramos je nakon 16 godina odlučio da napusti kraljevski klub iako su sigurno svi očekivali da će završiti karijeru u ovom klubu.

On je u Real Madrid stigao na ljeto 2005. godine iz Seville i bio je to fantastičan potez Kraljeva. Već godinama je kapiten ovog kluba, te su mnogi bili iznenađeni kada je potvrđeno da Ramos odlazi.

Iskusni fudbaler s Real Madridom imao je ugovor do kraja prošle sezone, te na kraju nije uspio da dogovori nastavak saradnje iako su pregovori trajali nekoliko mjeseci.

Real nije mogao da ispuni uslove koje je Ramos tražio i na kraju je odlučeno da je najbolje da se rastanu. Međutim, iako ima već 35 godina Ramosu neće biti teško da pronađe novi klub.

Kako stvari stoje Ramos će sigurno svoju karijeru nastaviti u dresu PSG-a, a sve bi trebalo biti ozvaničeno u narednim danima.

Oglasi

Francuski mediji objavili su jutros da će Ramos danas odraditi ljekarske preglede, te da će potpisati ugovor s Parižanima na dvije godine.

No, čak postoji mogućnost da PSG isti dan objavi tri velika pojačanja. Pored Ramosa u PSG će najvjerovatnije doći Gigi Donnarumma i Achraf Hakimi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Takđer, PSG pregovara oko nove posudbe Moisea Keana koji bi ponovo trebao doći iz Evertona na Park Prinčeva, ali još uvijek čekaju odgovor kluba sa Goodisona.

Treba dodati da je PSG prije nekoliko sedmica ozvaničio dolazak Giorginija Wijnalduma koji je u klub stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Liverpoolom.

Top Komentari

BogatiDijasporac
Bice PSG zeznut, pravo :))) Ali im opet ne gine cetvrtfinale kao MAX :)))
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi