Aćimović: FK Guber se pokazao u pravom svjetlu

Predsjednik FK Podrinja nakon meča

Aćimović: FK Guber se pokazao u pravom svjetlu

M. Jakovljević

Derbi 19. kola Druge regionalne lige RS - Grupa Istok odigran je u Srebrenici gdje su se sastali domaći Guber i Podrinje iz Tršića, dvije najbolje ekipe lige.

Utakmica je bila od velikog značaja za oba tima jer se bore za prelazak u Drugu ligu RS - Grupa Istok. Pobjeda je pripala ekipi Podrinja rezultatom 1:0, koja je preuzela vodstvo na tabeli.

"Iako su poraženi, naši domaćini su se pokazali u pravom svjetlu. Zahvalnost dugujemo rukovodstvu i fudbalerima Gubera, na dočeku i ispraćaju. Osjećali smo se prijatno kao da se nije radilo o važnoj utakmici. Pokazali su se veliki i u porazu, što se rijetko može  vidjeti", rekao je predsjednik FK Podrinja Radivoje Aćimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi