Aco Petrović progovorio o odnosu Dražena i Divca

Njihov odnos ponovo u centru pažnje

Aco Petrović progovorio o odnosu Dražena i Divca

E. Čaušević

U centru pažnje medija sa ovih prostora ponovo se nalazi odnos nekadašnjih prijatelja Dražena Petrovića i Vlade Divca.

Nakon mnogo godina u javnosti su se odlučili ogasiti prijatelji pokojnog Dražena Petrovića koji su komentarisali prijateljstvo sa Divcem. Poznato je da je srbijanski košarkaš prije nekoliko godina objavio dokumentarac "Jednom braća" u kojem je otkrio kako se posvađao s Draženom.

Prijatelji Petrovića poručili su Divcu da on nikada nije bio njegov prijatelj, te da nije istinita priča da su se posvađali zbog zastave Hrvatske. Nakon svega oglasio se i brat Dražena Petrovića, Aleksandar Petrović.

Nekadašnji selektor bh. selekcije izjavio je da se ne treba sada praviti skandal oko toga, te da te stvari treba ostaviti u prošlosti.

"Šteta bi bilo sada uprljati odnos koji su oni nekada imali. Bili su saigrači u reprezentaciji i mnogo toga su prošli. Ne trebamo više pričati na tu temu", rekao je Petrović za srbijanske medije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi