Traore bi mnoge raznio u ovakvom duelu, ali Cancelo nije ni pomislio da odustane
Foto - Screenshot

Zanimljiva situacija

Traore bi mnoge raznio u ovakvom duelu, ali Cancelo nije ni pomislio da odustane

M. Šljivak

Adama Traore važi za jednog od najsnažnijih fudbalera svijeta.

Sam izgled španskog fudbalera izaziva strahopoštovanje kod protivnika i mnogi se ne usude ući u duel sa njim.

Međutim, fantastični defanzivac Manchester Cityja Joao Cancelo nije imao ni trunke strana u borbi protiv naizgled mnogo snažnijeg rivala.

Sjajna borba vodila se nekoliko sekundi između ovog dvojca na utakmici između Cityja i Wolvesa, a na kraju je pobjedu odnio Cancelo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

[twitter]https://twitter.com/kuncelo/status/1366881663779807233[/twitter]

City je na kraju ovaj meč dobio sa 4:1

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

EmirTM87
Ovaj nabio koji misic i digli ga u nebesa.. Ni srce ni muda ne mozes nabildati, svaki imalo spremniji fudbaler ga je raznio u duelu a ni fudbalsko znanje mu nije za neke velike domete, Wolves mu je plafon. Nek ode u malo veci klub propast ce, zivi bili pa vidjeli!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi