Djevojčica žestoko kažnjena zbog uleta na teren, ali njene riječi dovoljno govore o Ronaldu
Foto - EPA

Izrekli joj kaznu

Djevojčica žestoko kažnjena zbog uleta na teren, ali njene riječi dovoljno govore o Ronaldu

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo ispunio je sinoć san djevojčici koja se našla na terenu Aviva stadiona u Dublinu po završetku meča Irske i Portugala.

Jedanaestogodišnja Addison Whelan uletjela je na teren nakon završetka meča i došla je do Cristiana Ronalda kako bi zatražila dres.

Zvijezda Manchester Uniteda joj je ispunila želju. Uplakana djevojčica je dobila dres i zagrljaj od Ronalda, a zatim ju je osiguranje ispratilo van terena.

Međutim, njen ulet na teren nije prošao bez kazne. Djevojčica je kažnjena sa 2.500 funti.

"Kažnjena sam zbog uleta u teren. Srećom, moj tata će to platiti", rekla je Addison u razgovoru za FM104.

Oglasi

Objasnila je i kako je došla do Ronalda.

"Sjedila sam u drugom redu. Lako sam preskočila prve klupe i pregradu. Trčala sam na teren, a osiguranje je bilo odmah iza mene. Samo sam nastavila da trčim vrišteći Ronaldovo ime. Okrenuo se i vidio me. On je rekao da me puste na miru. Došao je mene, bila sam u šoku, ali sam uspjela zatražiti dres. Velika sam navijačica", rekla je ova djevojčica.

Na kraju je Addison otišla kući sa vrijednim poklonom, a Ronaldo je još jednom pokazao da je zaista sjajna osoba.

Cristiano Ronaldo ne dolazi na dodjelu Zlatne lopte

Cristiano Ronaldo neće se pojaviti na dodjeli Zlatne lopte 29. novembra u Parizu.

Zvijezda Manchester Uniteda našla se na listi od 30 nominovanih igrača, ali neće biti proglašen za najboljeg na svijetu.

Oglasi

S obzirom na to da nije u užem izboru za nagradu, Cristiano je odlučio propustiti ceremoniju i neće ga biti u Parizu 29. novembra.

Cristiano Ronaldo je pet puta osvajao Zlatnu loptu. Posljednji put je najbolji bio 2017. godine, a ispred njega je samo Lionel Messi sa šest osvojenih Zlatnih lopti.

Još uvijek nije poznato ko će osvojiti nagradu za najboljeg fudbalera svijeta za ovu godinu, ali najveći favorit je poljski napadač Robert Lewandowski.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Pored njega nagradi se nadaju fudbaler PSG-a Lionel Messi i legenda madridskog Reala Karim Benzema.

Ipak, ime pobjednika saznat ćemo 29. novembra i svi ljubitelji fudbala morat će da se strpe još nekoliko dana.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1607499935
Da je kojim slucajem izgubio, sutnuo bi je nogom. Standardno. Isto kao onda kada nije htio dati dres onom igracu Atalante Gosensu.
4 12
user1607499935
Ma ja ba, tata ce platiti... ja bi tebe izdegenecio da si moja
10 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi