Adebayor ponovo provocira navijače Tottenhama

Napadač Crystala danas se vraća 'kući'

Adebayor ponovo provocira navijače Tottenhama

E. Čaušević

Fudbaleri Tottenhama danas na domaćem terenu igraju protiv Crystal Palacea u okviru osmine finala FA Kupa.

Sve oči uprte su u Emmanuela Adebayora koji se danas vraća na White Hart Lane. Adebayor je prethodnu godinu bio igrač Tottenhama, ali nije bio u konkurenciji za utakmice ove ekipe. U januaru je napokon odlučio prekinuti ugovor sa londonskom ekipom te potpisati za Crystal Palace.

Adebayor je prije nekoliko dana izjavio da će proslaviti gol ukoliko ga postigne protiv Tottenhama bez obzira što je nekoliko sezona nosi dres ove ekipe. No, njegove provokacije nisu se zaustavile tu. On je danas objavio fotografiju na svom Instagram profilu sa zanimljivim opisom.

"Spreman za današnju utakmicu FA Kupa protiv Tottenhama. Ovo je dobro protiv zla", napisao je, između ostalog, Adebayor.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sigurno je da navijači Tottenhama neće sa oduševljenjem dočekati povratak Adebayora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi