Adel Halilović novi član Krupe

Nekadašnji mladi reprezentativac BiH

Adel Halilović novi član Krupe

M. Šljivak

Mladi fudbaler Adel Halilović priključio se pripremama bh. premijerligaša Krupe, potvrđeno je na zvaničnoj stranici ovog kluba.

Nekadašnji omladinski reprezentativac Bosne i Hercegovine priključio se pripremama ovog tima u Ohridu i imaće priliku da se dokaže treneru Slobodanu Starčeviću u narednom periodu.

Halilović će u martu napuniti 21 godinu. Igra na poziciji desnog beka, a u redove Krupe je došao iz austrijskog niželigaša Bischofshofen.

Ovaj 21-godišnjak je prošao sve omladinske selekcije Salzburga. Potom je igrao još za Liefering, Anif i hrvatski Slaven Belupo, da bi proteklu polusezonu proveo u Bischofshofenu.

Adel Halilović je nosio i dres omladinskih selekcija BiH i sigurno je da će predstavljati dobru konkurenciju u Krupi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj tim u narednim danima nastavlja pripreme u makedonskom Ohridu, a u drugi dio sezone ulaze kao veliko iznenađenje sa četvrtog mjesta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi