Adem Ljajić zbog djevojke izbačen iz prvog tima Bešiktaša

Problemi za Srbijanca

Adem Ljajić zbog djevojke izbačen iz prvog tima Bešiktaša

S. Grebović

Čelnici turskog velikana odlučili su da iz prve ekipe odstrane Adema Ljajića iz razloga što je odbio prelazak u redove moskovskog Spartaka.

Turski mediji donose vijest da je ofanzivni veznjak odbio da ode na posubdu u moskovski Spartak zbog djevojke, koja nije zainteresovana za život u glavnom gradu Rusije.

Njegovo opravdanje, izazvalo je veliki bijes predsjednika kluba Ahmeta Nura Cebija koji je bez razmišljanja odlučio da ga odstrani iz ekipe.

Treba naglasiti i to da turski mediji već godinama nemaju milosti prema Ljajiću i da su ga ranije u prošlosti često kritikovali zbog ponašanja van terena, a posebno su bili brutalni kada su objavili da je glavni razlog njegovih loših utakmica depresija zbog bivše djevojke, sadašnje supruge Luke Jovića, zanosne Sofije Milošević.

"Adem Ljajić, jedan od naših profesionalnih nogometaša, nastavit će raditi odvojeno od prvog tima", objavili su zvaničnoj stranici Bešiktaša.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Njemu ugovor s turskim klubom ističe na kraju ove sezone, a godišnja plata mu je vrtoglavih 3,2 miliona eura.

Ljajić je rođen 29. septembra 1991. godine u Novom Pazaru, a profesionalnu karijeru počeo je 2008. godine u Partizanu. Pored crno bijelih u karijeri je nastupao Fiorentinu, Romu, Inter, Torino i sada Bešiktaš.

Top Komentari

Peđa
Bošnjak iz Srbije
9 1
Husrefbeg22
Kada srbijanski portali pisu o sportistima iz BiH istocno-pravoslavne vjere uvijek ih nazivaju Srbi iz republike srpske, ignorisuci postojanje drzave BiH. U slucaju Adema Ljajica najprikladnije bi bilo napisati: Adem Ljajic, Bosnjak iz Sandzaka.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi