Adem Ljajić od naredne sezone kod Slavena Bilića?

WBA šalje ponudu?

Adem Ljajić od naredne sezone kod Slavena Bilića?

E. Oštraković

Nogometaš Bešiktaša, Adem Ljajić, od naredne sezone bi mogao zaigratu u Premiersipu i to u dresu west Bromwich Albiona.

Oni su gotovo siguran putnik u Premiership, posebno ako se liga prekine, a sa klupe ih predvodi Slaven Bilić koji sjajno poznaje Ljajića.

Bešiktaš ima velikih finansijskih problema, a pandemija koronavirusa je samo pogoršala situaciju, te je jedini izlaz prodaja igrač.

Ljajić je jedan od igrača koji je odbio smanjenje plate, te je jasno da na sve načine pokušava da iznudi transfer iz Bešiktaša.

Odlazak u WBA bi bio sjajan jer bi naredne sezone skoro sigurno igrao u Premiershipu ozbirom da je WBA drugi sa sedam bodova više od trećeplasiranog Fulhama.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi