Ljajić višak u Bešiktašu, jednu ponudu već odbio

Srbijanski fudbaler na transfer listi

Ljajić višak u Bešiktašu, jednu ponudu već odbio

Izgleda da je došao kraj Ademu Ljajiću u Bešiktašu.

Srbijanski fudbaler je u Bešiktašu od 2018. godine i u "crno-bijelom" dresu pruža sasvim dobre partije, međutim kočnica za dalju saradnju je njegova plata.

Nije tajna da je Ljajić jedan od najplaćenijih fudbalera u Bešiktašu, a kriza izazvala koronavirusom stvorila je probleme u ovom klubu koji ga sada namjerava prodati.

Mediji u Turskoj pišu kako je za Ljajićeve usluge već zanimanje pokazao Lokomotiv iz Moskve, ali da je on, nezadovoljan ponudom, već odbio mogućnost odlaska u Rusiju.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ljajiću ugovor sa Bešiktašom važi do 2022. godine, a u aktuelnoj sezoni za ovaj tim je postigao pet pogodaka i pritom ubilježio sedam asistencija.

Ranije je još igrao za Torino, Romu, Inter, Fiorentinu i Partizan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti