Ademi ne odustaje: Pronašao novi klub
FOTO: EPA

Želi ostati u nogometu

Ademi ne odustaje: Pronašao novi klub

Arijan Ademi okrenuo se malom nogometu nakon što mu je zabranjeno igrati i za Kustošiju koja se takmiči u četvrtoj hrvatskoj ligi. 

Sada već bivši makedonski reprezentativac prolazi najteže trenutke karijere otkako je od strane UEFA-e suspendovan sa četiri godine neigranja, a u obrazloženju je navedeno da se ne smije nikako baviti nogometom. 

Tako je Ademi nakon samo jednog odrađenog treninga u Kustošiji morao "razdužiti" opremu, međutim ni tada nije odustao. Ovoga puta je odlučio da održava formu igrajući u amaterskoj ekipi Barone koja se takmiči u Malonogometnoj ligi Šibenčana u kojoj smiju igrati samo igrači iz Šibenika. 

Pozitivno u cijeloj priči je to što Dinamo u teškim trenucima nije želio raskinuti ugovor sa Ademijom i ovaj veznjak je i dalje na platnom spisku hrvatskog tima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije