7

Komentari (7)

Sejdo
Sin Zlatana Nalića, sve je rečeno....
EKD
Ma kakvo kukanje. Da su htjeli da igra za njih nebi cekali do 23. Tako su i Tahirovica izradili pa ga zovnuli i igro 15 min. Sad ga nigdje
Laola
Lik koji je pretezno bacac peskira u Malmeu dobio poziv za BiH repku, jer za Švedsku nikada zaigrao ne bi. Smjesno
Adnanos
Nekontam dislajkove bez za****ncije. Momak fakat nikad znaci nikad nebi zaigrao za Svedsku. Imaju 20 igraca ispred da ne nabrajam. Kada jedan Robin Söder nije zaigrao a poceo je sa 17 ge igrat za prvi tim Göteborga onda Nalic znaci nikad nebi zaigrao.
Adnanos
Skoro pa neigra u Malmöu a za Svedsku nikad nebi ni zigrao. To nije misljenje vec cinjenica. Trebao je pokusat dovest Gigovica jer samo on bi bio pojacanje na ovom spisku.
svasta
Od cega da postedi Pjanica!? On nikad odmorniji nije bio!
K79
Odličan igrač !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.