Igrač koji je izabrao BiH ispred Švedske danas je postigao najlakši gol u karijeri

Lagan tap-in Adija Nalića

Igrač koji je izabrao BiH ispred Švedske danas je postigao najlakši gol u karijeri

Eldar Ganibegović

Jedan od nekolicine fudbalera koji su proteklih godina izabrali dres Bosne i Hercegovine ispred švedskog danas je postigao vjerovatno najlakši pogodak u karijeri.

U toku je kratka pauza u švedskom Allsvenskanu, a to vrijeme klubovi koriste da odigraju neke prijateljske utakmice i spremni uđu u nastavak sezone.

Tako su danas prijateljski meč odigrali Hammarby i Sirius, a krajnji rezultat glasio je 4:1.

Poveo je Sirius u 30. minuti preko Stenssona, da bi Erabi u prvoj minuti sudijske nadoknade vratio stvari na početak i rezultatom 1:1 se otišlo na odmor.

Igrala se 48. minuta kada je na scenu stupio Adi Nalić. Bh. fudbaler postigao je vjerovatno najlakši gol u karijeri, pogledajte.

Oglasi

Do kraja utakmice još su golove postizali Madjed i Hammar, te tako postavili konačan rezultat.

Podsjetimo, Adi Nalić je u Hammarby došao u januaru ove godine iz Malmoa, te napokon počeo igrati nakon teške povrede koljena koju je imao.

U dresu kluba čiji je vlasnik Zlatan Ibrahimović do sada je nastupio 12 puta u elitnom rangu švedskog fudbala i postigao gol, te dodao jednu asistenciju.

Nakon teške povrede se čini da hvata pravu formu i vidjet ćemo da li će novi selektor računati na njega u nastavku kvalifikacija za EURO.

Prijateljska utakmica:

Hammarby - Sirius 4:1 (Erabi 45+1', Nalić 48', Madjes 67', Hammar 90'; Stensson 30')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi