Adi Nalić ili Khabib Nurmagomedov? Pogledajte kako je Zmaj "pomeo" dva protivnička igrača

Prijateljska utakmica odigrana danas

Adi Nalić ili Khabib Nurmagomedov? Pogledajte kako je Zmaj "pomeo" dva protivnička igrača

E. Ganibegović

Švedski prvak Malmo danas je odigrao prvu pripremnu utakmicu.

Protivnik Malmoa bio je danski prvoligaš Jammerbugt, a utakmica je na kraju završena rezultatom 2:2.

Malmo je vodio poslije prvih 45 minuta golovima Bergeta u 29. i Sejdiua u 31. minuti, ali je danski tim u razmaku od 73. do 78. minute postigao dva gola i izbjegao poraz.

Utakmicu je u prvih 11 počeo reprezentativac Bosne i Hercegovine Adi Nalić, a 19. minuti vidjeli smo ga u jednoj zanimljivoj situaciji kada je "pomeo" dva protivnička igrača.

Pogledajte o čemu se radi.

Treba spomenuti i to da u sastavu nije bilo Anela Ahmedhodžića, te su tako dodatno podgrijane glasine o transferu iz ovog kluba.

Nalićev saigrač povezuje se najviše s PSV-om posljednjih dana, a holandski mediji izvijestili su da je skoro sve gotovo i da je vrijednost transfera je sedam i po miliona eura, a Ahmedhodžić će ugovor s PSV-om potpisati na pet godina uz opciju produženja na još jednu godinu.

Top Komentari

Sars33
Ja poredenja, kaze Adi Nailic ili Khabib...kakve veze njih dvojica imaju, boks i fudbal... pa njega bi Khabib u boksu odro ko curicu... smislite nesto bolje, ajd eto inekako reci Adi Nailic ili Ronaldo, Adi Nailic ili Traore... pa i nekako, al ovo stvarno
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi