Postignut dogovor? Anel Ahmedhodžić napokon napušta Malmo

Ide iz Malmoa

Postignut dogovor? Anel Ahmedhodžić napokon napušta Malmo

E. Ganibegović

Bh. defanzivac Anel Ahmedhodžić konačno pravi transfer iz Malmoa.

Najbolji igrač švedskog Allsvenskana pojačat će holandski PSV.

Vrijednost transfera je sedam i po miliona eura, a Ahmedhodžić će ugovor s PSV-om potpisati na pet godina uz opciju produženja na još jednu godinu.

[twitter]https://twitter.com/LeeFussBall/status/1485659919793762320?s=20[/twitter]

Konačno je završena i ova saga, a sada čekamo samo zvaničnu potvrdu. Podsjetimo, nedavno je Malmo odbio ponudu od francuskog Reimsa.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Podsjetimo, 22-godišnji defanzivac karijeru je počeo upravo u Malmou, bio je u Engleskoj u ekipi Nottinghama, vratio se u Malmo, igrao na posudbi u danskom Hobrou, a od januara 2020. neizostavan je član prve postave švedskog prvaka.

Za reprezentaciju BiH debitovao je u oktobru 2020. godine u baražu protiv Sjeverne Irske, a do sada je skupio 12 nastupa i postigao jedan pogodak.

Promo

Top Komentari

Eno30
Prvai izbor psv je za klasu jacu od Malmea i cesto igraju ligu prvaka rame uz rame bite se za titulu sa Ajaxom. Mislim da je to za tebe dobar potez da ides stepenicu po stepenicu. Da si osao u seriju A nebi se puno naigro prosao bi kao Gojak. Sretno Anele ziv ti nama bio i dugo igrao za nasu reprezentaciju i igrao u sto jacem klubu u dobroj formi. Sretno zmaju naš
32 2
saju701
Cuj PSV ma ovaj Rosenberg pojma nema samo mu je bitno da ga uvali i uzme pare bez pravo dobrog agenta mozes se j….
1 30

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi