Adilović: Utakmice Čelika i Sarajeva su uvijek derbi

Član FK Sarajevo pred Čelik

Adilović: Utakmice Čelika i Sarajeva su uvijek derbi

S. Mlaćo

Adi Adilović, rezervni čuvar mreže FK Sarajevo govorio je u najavi 2. kola BH Telecom Premijer lige o očekivanja u duelu sa zeničkim Čelikom.

Adilović je u Sarajevo stigao upravo iz Čelika, a zanimljivo da je nosio i dres Željezničara. Svjestan je važnosti nedjeljnog meča.

"Zadnjih dana smo pričali o toj neugodnoj tradiciji, ali znamoo šta ta utakmica donosi. Uvijek su utakmice Čelika i Sarajeva derbi, a ja opet ponavljam znamo za koji klub igramo i koji dres nosimo. Kada igraš za Sarajevo, ne možeš izjaviti ništa drugo osim da ideš na pobjedu. To će biti tako i ovaj put", kazao je Adilović.

Meč na Bilinom Polju igra se u nedjelju sa početkom u 19:30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi