Bivši veznjak Slobode u novom klubu

Adis Hadžanović je novi igrač FK Tuzla City

5

Komentari (5)

Dino_2000
Svi ovi igrači koji se moraju u PL, sve je to Karina od igrača,nije mi uopšte žao ni jednog što je otišao iz Slobode.Oni da su bili neki igrači i tim ne bi završili onako kako su završili.
MSOZ101
Cestitke Fukarama i gospon Imamovicu koji su Slobodu doveli do kluba koji ce u sljedecoj sezoni izboriti plasman u 1. ligu Federacije umjesto prvaka BiH.
Dino_2000
MSOZ101 Nemoj se sikirati za Slobodu,opusti se, ako slučajno krene po zlu i za to mi imamo lijek. Mi svakako ne želimo da čujemo za TC. Kad bi došlo vrijeme da Sloboda dođe u situaciju da ispadne iz PL znamo na kome ćemo se iskaliti.
Terminator
Upravo :mam. vam jebe. Eto Fukare ko i kako vodi klub.Nije kriv Sity ni Husić.Svako ide gdje mu je bolje.Ljudi napuštaju državu u potrazi za boljim.Sloboda je samo prolazna stanica za sve.Tuga i žalost.
Buri
Top igrač! Sretno u novom klubu!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.