Adis Jahović ponovo mijenja klub
Foto - EPA

Ostaje u Turskoj

Adis Jahović ponovo mijenja klub

M. Šljivak

Iskusni napadač Adis Jahović (32) promijenit će klub ove zime.

Iako je prije samo sedam mjeseci postao član Malatyaspora, on je sa ovim timom okončano saradnju, a ubrzo će postati član novog kluba.

Ovaj 32-godišnji fudbaler dogovorio je sve uslove oko ugovora sa ekipom Antalyaspora i očekuje se da će u narednim danima zvanično potpisati ugovor.

Jahović je i ove sezone zaista odličan u Superligi. Odigrao je ukupno 18 utakmica i postigao je 11 golova.

Podsjetimo, ovaj makedonski napadač je svojevremeno igrao za Velež, Sarajevo i Željezničar, ali je pravu karijeru napravio u inostranstvu.

Pored bh, klubova igrao je u švicarskoj za Will i Zurich, a nosio je još dres Vorskle, Rijeke, Samare, Goztepea i Konyaspora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti