Vraća se u Evropu: Podolski našao novi klub?
Foto: EPA

Čeka se potpis

Vraća se u Evropu: Podolski našao novi klub?

Nekadašnji njemački reprezentativac Lukas Podolski (34) na pragu je povratka u Evropu.

Podolski je 2017. godine Galatasaray zamijenio odlaskom u Japan gdje je nastupao za Vissel Kobe, no toj avanturi u međuvremenu je došao kraj i sve se više šuška o njegovoj budućnosti.

Prethodnih sedmica bilo je glasina kako bi Podolski mogao 'preko bare', odnosno u Chicago Fire, ali prema posljednjim informacijama trenutno je najbliže turskom prvoligašu Antalyasporu.

Pregovore s Podolskim je potvrdio je predsjednik Antalyaspora Murat Suglun, a iskusni napadač je navodno pristao na skromnije finansijske uslove i u narednim danima bi cijeli posao trebao biti finaliziran.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Za Antalyaspor su, podsjetimo, ranijih godina nastupali još neki poznati fudbaleri kao što su Samuel Eto'o i Samir Nasri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi