5

Komentari (5)

enko
Toliko loseg sudenja u protekloj sezoni,toliko negativnih ocjena i suspenzija gdje smo svjedocili mozda najlosijoj sezoni u sudenju i opet ti isti ostali na listi.rascic doveo jednog svog,duric jednog svog iz usk,hrvati ovog iz sbk a pitanje je dali je momak sudio najmanje dvije sezone u prvoj ligi fbih kao i ovaj iz sarajeva.cirkus se nastavlja.ovaj aleckovic,kontrolor ne tako davno suspendovan kao sudija sad kontrolor.cirkus se nastavlja.nije nama samo selektor los vec i rukovodstvo.
Twista
@Drakula ovi ce vjerovatno suditi po nalogu, ali prijatelju Peljto nije ni jednu losu odluku donio na stetu nekoga u cijeloj prosloj sezoni, ti samo pises, a ne gledas utakmice. Pogledaj malo!
Drakula
Nemas ti pojma. Toliko sitnih gresaka koje utjecu na igru i cjelokupni ishod utakmice. Nemas ti pojma. Peljto je x situacija Siroki oštetetio brutalno.
Twista
@Drakula daj mi jednu gresku u kojoj je ostetio Siroki? Nemoj gledati navijacki, gledaj realno. Rekao si da je sudio za savez, covjek sudi bez VAR-a i to bezprekorno. Male sudijske greske ljudi i pomocu VAR-a prave. Tako da molim te uozbilji se strucnjak!
Drakula
Novi lopovi. Sve ti je jasno kad tzv najbolji sudija Peljto sudi po nalogu saveza i Vice. Djaba ovi debilcici novi. UBISTVO VICI
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.