Adkins novi trener Hull Cityja

Potpisao do 2019.

Adkins novi trener Hull Cityja

Engleski Hull City imenovao je danas novog trenera, potvrđeno je na klupskoj stranici.

Tigrovi se nalaze u velikoj krizi i nakon dosadašnjeg dijela sezone u Championshipu zauzimaju tek 20. poziciju, što je Leonida Slutsykja prije nekoliko dana koštalo posla u ovom engleskom klubu.

Potraga za njegovim nasljednikom nije dugo trajala, budući da je za novog menadžera imenovan 52-godišnji Nigel Adkins, koji iza sebe ima prilično bogato trenersko iskustvo.

Adkins, koji se sa Hull Cityjem, potpisao ugovor do ljeta 2019. godine, prethodno je imao priliku voditi Scunthorpe, Southampton, Reading i Sheffield United.

Na klupi Hull Cityja će debitovati u subotu na meču protiv Brentforda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi