"Sretan sam što sam danas živ"

Emotivna poruka Ryana Masona

"Sretan sam što sam danas živ"

Edmir Škorić

Veznjak Hull Cityja Ryan Mason objavio je prvu izjavu nakon teške povrede u meču protiv Chelseaja prije devet dana.

Dvadesetpetogodišnjak je pretrpio prelom lobanje nakon sudara sa Garyjem Cahillom i osam dana je proveo u londonskoj bolnici.

"Želio bih da se zahvalim svima za neodoljivu podršku. Sretan sam što sam živ, sretan sam da sam došao kući i da mogu da se odmaram uz porodicu", kazao je Mason, pa je dodao:

"Moja zaručnica pročitala je toliko poruka podrške koje su pristigle posljednjih dana. Zaista ne mogu da vjerujem koliko me se ljudi sjetilo. Svaka ta poruka dala mi je snagu i nemate pojma koliko mi to znači. Moja zaručnica Rachel, moji roditelji, sestre, bili su uz mene sve ove traumatične dane. Hvala im od srca. Na kraju, veliko hvala osoblju Hulla, kao i medicinskom timu Chelseaja i svima u St. Mary bolnici".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Još uvijek nema informacija kada će se Mason ponovo vratiti na terene, no najvažnije da se on sada osjeća dobro. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi