Admin Rominog Twittera na bosanskom jeziku večeras dominira

Javio se nakon dugo vremena

Admin Rominog Twittera na bosanskom jeziku večeras dominira

Teme:

Ne tako davno, za Romu su nastupala trojica bh. fudbalera i tada je rimski klub odlučio pokrenuti zvaničnu stranicu na bosanskom jeziku.

Miralema Pjanića i Ervina Zukanovića odavno nema u Rimu, ostao je još samo Edin Džeko ali je stranica AS Roma Bosnia i dalje 'u životu'. Istina, ne toliko ažurna kao nekada, ali povremeno se oglase.

Roma trenutno igra meč sa Atalantom, a administrator stranice na bosanskom jeziku se javio na početku utakmice, ali se odmah pokajao.

"Bolje da se nismo ni javljali", požalio se admin nakon što je Atalanta izjednačila na 1:1, a odmah nakon toga je povela sa 2:1 i tada se pojavio tweet "Malo spavamo u odbrani. Nadamo se da će se uskoro probuditi, vrijeme je".

Jedan korisnik Twittera se javio uz komentar "Gdje si do sada bolan? Tačno sam se zabrinuo bio", na šta je admin odgovorio "Učio italijanski".

Vidjet ćemo hoće li i u drugom poluvremenu biti zanimljivih objava... Počelo je obećavajuće.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bebi
Ligata
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi