Interesantna izjava trenera GOŠK-a

Adžem: Nije moglo biti drugačije, no stres

14

Komentari (14)

zlokotlokrp
E svaka čast Adžemu, komentar na mjestu i urnebesno tačan. Kulturno se popiš'o na sve a ne mogu ga kaznit. "Nije moglo biti drugačije" - ma genijalno, nema dalje!!! Ko se zacrvenio, ima malo obraza!
Ajax11
Ovom Borcu kad bi oduzeli sve bodove koje su osvojili greškama sudija, bili bi na 10 mjestu
Trapatoni
Pitanje za navijace Borca: Jeli vas sramota da vam na ovaj nacin klub funkcionise vec dugi niz godina ? Jeli vas fakat ove pobjede na ovaj nacin raduju? Eto onako se nesto sjetih da upitam..
ViktorTroicki12
Ne nije me sramota kad ste nas izbacivali iz lige za zelenim stolom ne nije me sramota kad ste slali sudije u banja luku da nas kradu od 2009 2015 ne nije me sramota kad ste pokretali disciplinske postupke protiv nas NE NIJE ME SRAMOTA!
user1676731225
Ti viktore nemas pojma o fudbalskoj igri
HUNTER_79
@ViktorTroicki12 šta te ima biti sramota kad obraza nemate. Iz očiju kradete, kradete gdje stignete, ali i tome će doći kraj. Brzo ćete na deponiju gdje vam je i mjesto.
ViktorTroicki12
Ciao seljazzi naklonite se sampionu bosne i hercegovine koji vam pisa u usta u mostaru u sarajevu i drugim casijama!!!
Trapatoni
E bas ti hvala Viktore na odgovoru. Sve je jasno !
plavi.zauvijek
Papak, za razliku od tebe i takvih, mi na grbavici smo zviždali našim igračima kada su sudije pokušavale da nas guraju, a protivničke ekipe nagrađivali aplauzom. To je papčino nivo velikog kluba i najboljih navijača, a vi se popišajte na ovakvu titulu...
user1676131226
A sramota te ipak malo priznaj????
HUNTER_79
@ViktorTroicki12 mi ćemo samo tebi da se pokenjamo u ta usta krezava, kolektivno. A genocidni šampion će ubrzo na deponiju zaborava
plemic
gdje je izjava ponosnog marinovića?
plavi.zauvijek
Marinović kao ono dobar trener i gospodin, ustvari on nije ni G od gospodina. Ispao je najveći licemjer, njega bi bar malo trebalo biti stid...
mirza24
Pa taj anti trener marinovic nezna dvije rijeci sastaviti i da nije sudaca znas kad bi borac bio sampion NIKADA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.