Admir Đono iz Igmana u Iskru

Drugo pojačanje za Bugojance

Admir Đono iz Igmana u Iskru

S. Mlaćo

Nakon Miloša Galina, sutra će novi član NK Iskra i zvanično postati Admir Đono, 22-godišnji lijevi bek koji u Bugojno stiže iz FK Igman Konjic.

Đono je nosio dres juniora Sarajeva i Željezničara, a okušao se i u Slogi Ljubuški, Famosu, Bratstvu, Bosni Union, te Slaviji.

U polusezoni koja je iza nas za Igman je upisao 13 nastupa uz jedan pogodak, a sa Iskrom će saradnju ozvaničiti sutra.

U Iskri također planiraju sutra predstaviti još tri nova imena koja će tako pojačati konkurenciju za drugi dio sezone u kojoj je glavni cilj Bugojancima osigurati opstanak u ligi.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gari Garinča
ISKRA JE ŠAMPION,
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti