Admir Ljevaković uručio donaciju KK "Gradina" Tešanj
Ljevaković nikada nije zaboravio svoje sugrađane i sportiste, iako je više od 10 godina u Češkoj Republici

Kapiten čeških Teplica u posjeti rodnom gradu

Admir Ljevaković uručio donaciju KK "Gradina" Tešanj

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Tešanj ima mnogo primjera uspješnih sportista, koji svoj hljeb zarađuju širom Evrope. Jedan od takvih je i kapiten čeških Teplica, Admir Ljevaković, koji svaki slobodan trenutak koristi da posjeti svoje rodno mjesto, te pomogne sportistima i klubovima iz Tešnja.

Nakon što je okončan prvi dio sezone u Češkoj Republici, 33-godišnji Admir Ljevaković došao je na odmor u rodni Tešanj, a iskoristio je priliku da posjeti KK "Gradina" iz Tešnja.

Na jednom od treninga, Ljevaković je uručio prigodan poklon u vidu kompleta dresova za omladinske selekcije kluba iz Tešnja. Svakako lijep gest ovog nogometaša, koji već 10 godina s velikim uspjehom nosi dres čeških Teplica.

Ljevaković je i kapiten ekipe, a vrlo je moguće da nakon okončanja igračke karijere ostane u klubu i bude trener omladinskih kategorija.

Potražite više informacija na temu 1. Liga:

Edin Džeko, Samir Merzić, Aidin Mahmutović i Admir Ljevaković četvorica su nogometaša iz BiH, koja će sigurno još dugo godina ostati urezana u pamćenje mnogih navijača Teplica, zbog svog odnosa i sjajnih igara u žutom dresu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi