Da li je Musić oštetio GOŠK za penal?

Sumnjiva pozicija

Da li je Musić oštetio GOŠK za penal?

Midhat Šljivak

GOŠK nakon prvih 45. minuta gubi s 2:0 od Borca iz Banja Luke, a ponovo je u jednom meču Premijer lige BiH viđen jedan sporan detalj. Mnogi su uvjereni da je GOŠK oštećen za penal.

Sudija Admir Musić iz Sarajeva dijeli pravdu na meču GOŠK-a i Borca u Gabeli, a po mišljenju mnogih ljubitelja fudbala ovaj kontroverzni sudija je propustio dosuditi penal za domaće u 36. minuti meča.

Nižić je oboren u kaznenom prostoru gostiju, čula se pištaljka sudije Musića i svi su pomislili da je dosuđen penal za domaći tim.

Međutim, Musić je pokazao da je igrač GOŠK-a simulirao prekršaj i pokazao mu je žuti karton.

Pogledajte ovu sumnjivu situaciju OVDJE i prosudite sami da li je sudija Musić oštetio GOŠK za penal...

Oglasi

Borac je na otvaranju drugog poluvremena preko Jove Lukića postigao i treći pogodak i vjerovatno je završio svu priču oko pobjednika u ovom susretu...

Ekipe su počele duel u ovim sastavima:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

GOŠK: Vasilj, Čoko, Šuta, Skorup, Nižić, Musulin, Radenović, Mihaljević, Obšivač, Mandić, Gogić.

BORAC: Mijatović, Ćelić, Jurilj, Grahovac, Herera, Lukić, Krvžić, Terzić, Šušić, Nišić, Hrelja.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
Penal cist,ocigledan dokaz da arena nije prikazala spornu situaciju. Sramota koji k se igra na ovoj televeziji. Vratit podhitno na Bh1 i MyTv da se kombinuje!!!!
5 0
Ende
Ma jobo ovu ligu... ovo u kirgistanu nema Meni samo nije jasno da igraci i navijaci borca ovo gledaju i uzivaju. Bas moras biti gnjida
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti