Admir Raščić u trenerskim vodama, o mladom talentu imao samo riječi hvale

Kako je dječak iz bh. niželigaša stigao u reprezentaciju: "Zaslužio je to, nije bilo štela, veza!"

17

Komentari (17)

fukaraslana
Nije bolest sve sto boli Od 1996 do 2021 nema kluba da se kvalifikovao za LE ili LS a U 19 i 21 nisu se nikada kvalifikovali ni za jedno prvenstvo Zna li ko odgovor zasto nismo ?
Sanagoal
Ima talenata sigurno po svim ligama ali nema kvalitetne organizacije niti rada sa omladinom (mislim pogotovo na manje klubove). To se vidi po broju mladih igrača i njihovih uspjeha u većim ligama Evrope! Za mene u našem djelu samo Dinamo Zagreb ima dobar pristup i omladinkski program.
user1583752673
A ti si mu vjerovatno menadžer Rascicu
Robot
Druga liga FBiH, igra 7-8 kola, od toga 1 kolo normalno ostalo cirkus gdje igraju raja rekreaciju. Dovoljan podatak da kadeti- juniori Zelje, Zrinjskog, Sarajeva, Slobode igraju pripremne utakmice protiv klubova 1FBiH ili 2 FBiH i vecinom pobjede.
user1582397136
Sabit Burkic iz NK Krivaja, prvotimac, a tek mu je 17 godina. Kao što je rekao, ako oni sa 16, 17 godina igraju protiv igrača koji imaju 25 il 30 godina, onda stvarno treba obratiti pažnju na njih.
zizu82
Ma jok,nije bilo štela...hahaha...A babo 100 godina u izvršno odboru nogometnog saveza.Žari i pali godinama,bez njega se ništa ne može uraditi.
Zoilomas
Pa sta, da djete ne zna igrati fudbal nebi ni bio clan bilo koje ekipe. Samo kod nas je bruka uspjeti ako ti je neko iz porodice ugledan clan gradzana bih. Neznam dali si ikad gledan Emila ali siguran sam kad bi nebi ti bilo bitno ko mu je otac jer je mali masina koji kao djete igra s odraslima.
fukaraslana
Da je masina i tako sto ti oricas davno bi igrao premijer ligu za omladince
zizu82
Zoilomas Ne govorim o Emilu već o Admiru Raščiću i kako je on došao do repke.O malom ne znam ništa tako da u to ne ulazim.
_medinic_
Druže imaš i talente u zavidovicima pa ti gledaj jare moje
Zoilomas
Ima I na sokolju i koliko god trener kaze da ima kampova agencija ovo ono nema dovoljno jer ima momaka svjetske klase s kojima se uz malo pomoci i uputstva mogu postici super rezultati.
realista1982
user1605368976
Treba nam staro vrijeme kada su talenti igrali.
Zoilomas
Haha treba nam Korida za fudbal u bih roki kao turnament da se vidi ko sta zna jer ovih agencija i kampova je premalo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti