18

Komentari (18)

plemic
dočekan kao junak, bez iskustva, sa diplomom iz jablanice, čeka ga sudbina predhodnika.
rodjak
Trebo bi Barba zovnuti Vlatka Glavasa da mu bude pomocnik, bio je inBaki pomocnik a covjek je BH patriota i gori od zelje da da nesto i BiH koliko moze
BoSniaN_BuLL
Barbarez ce reprezentaciju oziviti, u to sam vise nego siguran!
BoSniaN_BuLL
Jedva nesto pozitivno u reprezentaciji, nakon vise 8 godina ili vise!
Hashim_Kuchuk_Hoki
Može pričat ko šta hoće ali ovo od strane Bajramovića i Ibiševića je iscenirano. Neće momci da im šef bude poker igrač. Dok su oni učili za trenereske licence Barbarez je igrao poker turnire. Ne vidim što bi se bacali oni njemu pod noge!
pjanke.sa
BoSniaN_BuLL
Gdje je dokaz ili podatak da poker igrac ne zna o fudbalu, taj covjek je zivio fudbal jarane i puno toga vidio i vidio kako se treneri ponasaju!
BoSniaN_BuLL
I to u njemackoj ligi, sto je medju top 5 ligi na svijetu!
BoSniaN_BuLL
Kao da ti neko kaze da ti ne znas raditi svoj posao jer ti je hobi pisati komentare!
Hashim_Kuchuk_Hoki
@BoSniaN_BuLL pa po tebi treneri ne trebaju ništa ni učit nit koji qrac, dovoljno je što su igrali nogomet. Vidi se da blage veze s mozgom nemaš.
Aleksandar1976
Ipak upitan je trenutni kvalitet reprezentacije za neko veliko takmičenje nema širine trenutno možda tri četri igrača mogu ostalo je prosjek za izboriti kvalifikacije nije baš sve do saveza
PRESEDAN
Husa i Osima za pomoćnike/savjetnike i završiti priču!
enko
Sve promjeniti od selektora do oruzara,barbarezu ako mozes ,uradi to.treba svu prlavstinu izbaciti iz kuce.
koraj
user1676220539
Bas tako..Ibisevic se vec zahvalio i digao ruke..Bajramovic se bori da Dodje ali klub mu ne dozvoljava..Hasagic ce raditi sa mrkobradom,bicemo prvi sa dva trenera golmana.. Sergej ce bez Ibisevica i Bajramovica biti slabiji 50%.. Sad se ide u trazenje i uzima se sve sto se nudi .. Nadati se da ce biti dobro
pjanke.sa
Nemojte molim vas bez Almira Seferovica, on je ipak kondicioni samo u Zelji i zenskoj repki. Do sada je pokazao da moze da bude trener u 5-6 klubova istovremeno, ocito se posveti poslu u svakom klubu. Kod njega jedan dan traje 48 sati.
Kyle8812
Strasan znalac ekipe mu disu na skrge nakon 20 min
BoSniaN_BuLL
U ucenju kako se pile zadavi u tome mu niko nije ravan!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.