11

Komentari (11)

VelezMo
Nek smo mi uvjek najkomentarniji. Nekom ljubav nekom trn u oku.
nijepoznat
gdje je Ibro peder
chs1975mostar
nadam se ako Bog da,,, da Ce da vam Ibro//ferguson//pojasni ko je VELEŽ na našem BB STADIONU!!!ranjeni lav se dize!!!
chs1975mostar
vas SVINJSKOG su mediji puno digli!! al Ce vas SARAJEVO i VELEŽ AKO BOG DA SPUSTITI NA ZEMLJU!!
chs1975mostar
druze moj!! faja ostaje u VELEŽU!! to sam i napisao prije cetri dana!! danas je dilaver potpisao ugovor za CELIK!!!!ne mogu puno da PRICAM ipak nije fer!!!@ kosto sam vec NAPISAO da je faja prodan!!! drugciji bi scenario bio!!@l faju hoce djaba!!!@ mozda znas da velez treba do kraja OVE GODINE da napravi reflektore i jos najmanje oko 150000//200000 km da ulozi u infrastrukturu u klubu!! znam da obadvojica volimo VELEŽ,,al se ne sekiraj u klubu ova uprava zna STA radi,!!!, VELEŽ je jos prije dvije godine po igrackom kadru mogao uci u PL,,al nije bio na pozitivnoj nuli ko danas,,imao je drugovanja puno!!@l ti jedno cu ti reci DRUZE moj,,dolazi jedan novi početak VELEZOV,,vjeruj mi sto ti PIŠEM,, VELEŽ Ce da zavlada ovom ligom BiH i dugo se njegovo kraljevstvo da traje!!@ ko si citao STA pisu dudic i starcevic,,oni su veliki strucnjaci za mlade ekipe!!@l ipak su javne ličnosti pa se malo cuvaju da puno pricaju!! STA kazu za VELEŽ!! vidjecemo STA Ce biti ako Bog da!! LP fuke!!
Mostar
ABD BOG TE CUO.. M.U.S.V.D.G
chs1975mostar
sve najbolje upravi kluba!!i tebi duda!!,,ovo je jedna velika pozitivna i dobro smišljena strategija ibre//Fergusona,,sve najbolje mom ibri i svima u VELEŽU!! LP
Fuke
gdje su 2 top pojacanja???
AnijakManjo
Koliko su se nafurali, pojma nemaju da ce se grcevito borit za opstanak.
chs1975mostar
za@ anijakmanjo haj mrs gledaj svoj SVINJSKI!!eto koliko vas interesuje ,, da vam je ovde sladje doci nego SVINJSKOG gledati!!
AnijakManjo
Nije lako biti glup!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti